Koken met passie

Buffetten

De buffetten van Ad Brak Catering  staan bol van versheid, smaak en creativiteit. Wij gebruiken mooi en eigentijds servies, blinken uit in presentatie en gebruiken voor onze warme gerechten mooie porseleinen schalen. Onze koks begeleiden de gerechten en staan klaar voor uw gasten. Bekijk hier onze selectie van meest verkochte buffetten of neem contact op voor een offerte op maat.

Saté

Niets zegt zoveel over een keuken dan saté. Een goed gemarineerde en juist gebakken stok saté wordt dan ook zeer gewaardeerd. Dus waarom niet hier veel aandacht aan besteden? Proeft u zelf maar!

Onze Saté partybuffet en uitgebreidere Indisch/oriëntaals buffet zijn twee voorbeelden van lekker genieten van de oriëntaalse keuken. Tevens zijn ze scherp geprijsd en ideaal te combineren met een feestarrangement.

 Saté partybuffet

  • Oosters gemarineerde kipsaté
  • Nasi goreng (Alleen bij de maaltijd)
  • Hotpotje pindasaus
  • Rundvleessalade
  • Huisgemaakte atjarsalade
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Kroepoek

Indisch/Oriëntaals buffet

  • Nasi goreng
  • Oosters gemarineerde kipsaté
  • Hotpotje pindasaus
  • Mi hoen Goreng
  • Smoor daging; Zacht gestoofd rundvlees met ketjap, diverse kruiden en een vleugje kokos
  • Goudbruin gebakken loempiaatjes met Thaise chilisaus
  • Bami goreng
  • Balinese gehaktballetjes van kip met een pikante tomatensaus
  • Telor Rendang; Eieren in een pittige Rendangsaus

“Italiano  Classico”

Koud

  • Vers afgebakken rozemarijnfocaccia’s, ciabatta en boeren dubbeldonker
  • Roomboter, tapenade en pesto
  • Vitello tonato; rosé gebraden kalfvlees geserveerd met tonijnmayonaise, oude kaas, zongedroogde tomaat en pijnboompitten
  • Speldenkussen met spiesjes van gebakken grote gamba’s
  • Kleine carpaccio’s met een frisse salade en truffelmayonaise
  • Mooie spiegel met Italiaanse Coppa di Parma en Spinata Romano geserveerd met een Salade van meloenbolletjes
  • Frisse maaltijdsalade; Salade Caprese; schotel van Buffalo Mozzarella, Roma tomaten en basilicum geserveerd met huisgemaakte rucola pesto

Warm

  • Picata Milanese; mooie stukjes kalkoenfilet gebakken in een beslag van Parmezaanse kaas en geserveerd met een pittige tomatensaus
  • Italiaanse beenhammetje, dus gesneden op een bedje van romig zachte tagliatellepasta, geroosterde paprikareepjes, zachte mosterdsaus en verse groene kruiden
  • Goudbruin gebakken doradefilet omwikkeld in Spaanse ham en geserveerd met een klassieke smeuïge risotto
  • Goudbruin geroosterde roseval aardappel. Op 180 graden geroosterd met knoflook, rozemarijn, tijm en zeezout
  • Diverse soorten pizzapuntjes onder de warmtelamp

“All European Classic”

Koud

  • Afgebakken boerenbroden en stokbrood
  • Kruidenboter, pesto en tapenade
  • Carpaccio; dun gesneden ossenhaas met rucolasalade, oude kaassnippers, truffelmayonaise,  en pijnboompitjes
  • Cocktailtje van Hollandse garnalen en gerookte zalm en wiskeysaus
  • Diverse Spaanse hamsoorten met meloenbolletjes
  • Rauwkostsalade; Frisse Italiaanse salade met tonijn, rode ui, gekookt ei, zongedroogde tomaat met een heerlijke groene kruidendressing en croutons

Warm

  • Gebraden rollade van kippenborstfilet geserveerd met een garnituur van ui, spek en champignon en een klassieke pepersaus
  • Rolletjes witlof, gegratineerd met ham en kaas
  • Geroosterde varkensfilet “Stroganoff” op een bedje van gebakken krielaardappeltjes
  • Spicy gekruide aardappelwedges en frites
  • In kruidenboter gebakken biefstukreepjes
  • Rijstschotel met gebakken groente

Grande buffet Deluxe

Koud

  • Grote etagère met diverse boerenbroden en stokbrood
  • Kruidenboter en roomboter
  • Vitello Tonato;Zacht gegaarde kalfsmuis, dun gesneden en geserveerd met tonijnmayonaise
  • Royale palet van vis met o.a. gerookte zalm, Hollandse garnalen en paling
  • Mooie spiegel met gerookte eendenborst en peperpate geserveerd met een huisgemaakte salade van krielaardappeltjes, bacon en bieslookmayonaise
  • Rauwkostsalade; Frisse Italiaanse salade met tonijn, rode ui, gekookt ei, zongedroogde tomaat met een heerlijke groene kruidendressing en croutons

Warm

  • Gebakken varkenshaasmedaillons geserveerd met groene boontjes in katenspek en een klassieke champignonroomsaus
  • Goudbruin gegratineerde aardappelschotel met room en kaas
  • Noorse zalmfilet op een bedje van gestoofde groente van het seizoen, geserveerd met grote mosselen en een botersaus
  • Geurige basmatierijst
  • Onze kok snijd live een rosé gebraden runderlende in mooie entrecotes en serveert hierbij een rode wijnjus
  • Goudbruin gebakken boeren frieten
  • Witlof rolletjes met ham en kaas gegratineerd.
  • Goudbruin gebakken boeren frieten

Bij

  • Verse appelcompote
  • Stoofpeertjes
  • Diverse koude sauzen

Nagerechten

Na uw buffet of diner wilt u wellicht nog van een lekker dessert genieten? Wij hebben voor u een selectie gemaakt van onze diverse nagerechten.

Dessertbuffet Deluxe;

  • Huisgemaakte Amaretto Tiramisu taart
  • Vers gesneden tropisch fruit
  • Klassieke bitterkoekjes bavarois volgens grootmoeders recept
  • Mooie toren van slagroomsoesjes met karamelsaus
  • Diverse soorten sorbetijs zoals; bosvruchten, mango en citroen
  • Warme kersen geserveerd in een bowl
  • Warme Belgische chocoladesaus
  • Vers opgeslagen room

Coupe vers gesneden tropisch fruit

met een bolletje Boerenvanille-ijs en een amandelkletskop.(uitgeserveerd aan tafel)

Crème brulee

met boerenjongens, geserveerd met kaneelijs en een amandelkletskop (uitgeserveerd aan tafel)

Omelet Siberienne;

Huisgemaakte ijstaart met cake  en gebrand eiwitschuim bekleed. Deze wordt geserveerd in buffetvorm en voor u aangesneden. Wij serveren hierbij; warme kersen, vers gesneden tropisch fruit, chocoladesaus en slagroom

 

Homepage