Koken met passie

Barbeque

Barbecueën doen wij het hele jaar door. Voor ieder seizoen hebben heerlijke gerechten en maken wij er een feest van!

Winter- Speenvarken aan het spit

Wat is nu heerlijker dan een volledig uitgebeend en gevuld speenvarkentje van het spit. Rondom goudbruin en getrancheerd door onze kok en geserveerd met de volgende gerechten;

  • Stamppotje met gestoofde prei, witte bonen en crème fraiche
  • Gestoofde rode kool met appeltjes en een vleugje kruidnagel
  • Goudbruin gebakken aardappelgnocchies geserveerd met uitgebakken spekjes en basilicumolie
  • Compote van dronken pruimen en peertjes
  • Winterse salade van geroosterde groente en paddestoelen
  • Bij het speenvarken serveren wij een stevige jus afgemaakt met een vleugje room en een lepel grove mosterd
  • Afgebakken broden en huisgemaakte kruidenboter en dips

Voorjaar en zomer-

  • In kruidenolie gemarineerde lamsbout
  • In katenspek gerolde asperges
  • Vispannetje gevuld met zalm, mosselen en gamba’s
  • In zijn geheel gebraden varkensfilet en getrancheerd door onze kok en geserveerd met aardappelkroketjes
  • Hollandse biefstukjes geserveerd met kruidenboter
  • Sate van de kipfilet met authentieke satésaus
  • Grote portobello paddestoelen met italiaanse kruiden
  • Rosevalaardappel geserveerd met een crème fraiche van knoflook, limoen en groene kruiden
  • Frisse salade met mozzarella, roma tomaat, rode ui, komkommer, paprika en op smaak gebracht met een dressing van olijfolie en balsamicoazijn

Herfst- Een wild(e) aangelegenheid

  • op de huid gebakken gevulde fazanten filet, door onze kok getrancheerd met geserveerd met een truffelsaus
  • In Italiaanse Parmaham omwikkelde roodbaars filet en geserveerd met rucolapesto
  • In de stoofpot; Huisgemaakte hazenpeper van Zegveldse hazen
  • In zijn geheel gebraden hertenrugfilet
  • Eendenborst, door onze kok getrancheerd en geserveerd met een saus van Rubyport
  • Stamppotje van zuurkool en chipolataworstjes
  • Rood gestoofde Gieser Wildeman peertjes
  • Salade van het seizoen

Dessert van de barbecue

Met amandel spijs gevuld appeltje met roomijs en rum karamelsaus

 

Homepage